Wyświetl pojedynczy post
Qbz
Junior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2009, 17:30
Ja gram w menedzery od czasow CM 01/02 Jesli chodzi o FM 2009 to teraz mam wrzesien 2011r.. Kariere rozpoczynalem w Spartaku Moskwa.. 2,5 raza mistrzostwo Rosji + cwiercfinal LM.. Rowny rok w reprezentacji Maroko, PNA. Ze Spartaku "ucieklem" do Anglii - Portsmouth FC, awans od kwietnia do konca sezonu z 8 na 5 miejsce. Potem do stycznia kolejnego sezonu (2010/2011) chwile liderowalem w Premier League, pojawila sie oferta z AC Milan, zastanawialem sie 5 minut realnego czasu czy przejsc, az sie zdecydowalem mimo, ze jestem fanem Interu (11 miejsce Milanu w lidze, 11 pkt straty do 1. Interu) . Sezon wygrany + LM 3:0 z Interem, potem Superpuchar z Juventusem 2:0.. Co dziwne mam w opisie menadzera "Zagrożony utratą pracy menedżer" Wspieram Wisłę, Jagę oraz Śląsk wypożyczeniami (Lechii nie, ponieważ nie zostal jeszcze zwolniony "Miś Koala" , a są na pozycji spadkowej). Pierwszy sezon wygrała Legia, drugi Lech, trzeci Wisła (w tym Legia uniknęła baraży 1 pkt.). W tym sezonie Wisła nie radzi sobie najlepiej, klepie srodek tabeli. Sensacyjnie dobry okazał się w Milanie Thiago Neves kupiony przeze mnie za 4,5mln Euro od Arabów Rozczarowuje za to Kaka.
P.S. Demo CM2010 prezentuje się obiecująco. Mam zamiar się żalić na oficjalnej stronie Championship Managera, że Wisłę zrobili za słabą, bo jak Astiz jest lepszy od Marcelo.. ;F
//Edit: Niestety, nie jestem w stanie zarejestrować się na forum CM, ponieważ moje 2 emaile (gmail i onet) są zbanowane. Jeśli ktoś by był w stanie napisać o tym http://forums.championshipmanager.co...splay.php?f=94 to sądzę, że wszyscy Wiślacy grający w CM 2010 byliby wdzięczni
Powód: Gmail
Ostatnio edytowane przez Qbz : 20.08.2009 o godz. 22:26.
Odpowiedz cytując