adamd303 napisał(a):

|
Hej Proud. Popieram twój pogląd że stadion mógłby być troche mniejszy niż te 55 tys. Twój komentarz jest bardzo złośliwy i niemiły. Nie zrozumiałeś chyba dobrze mojego wpisu. Uważam, że moje obserwacje z innych stadionów są głosem w dyskusji o budowie i wyglądzie stadionu Wisły, są wpisami jak najbardziej na temat. Bardzo mnie dziwi pogląd Konrada, który innym odmawia prawa do wyrażania swoich opinii a sam zaśmieca nasze forum jakąś mapą Krakowa i linkiem do jakiejś gry zręcznościowej.
|
jak Cię uraziłem to przepraszam, nie miałem takich intencji.
co do merytorycznej części Twojej wypowiedzi:
po pierwsze nie chodzi mi o rozmiar stadionu liczony w pojemności, tylko o rozmiar gabarytowy. Na R22, nie zmieściłaby się oponka, a taki gwiazdo-podobny obiekt miałby się zmieścić?
co do wyglądu i wkomponowania stadionu w otoczenie R22, widac mamy różne zdania. Moim zdaniem ani oponka, ani ten wyżej wspomniany stadion nie pasowałby. Zwróć uwagę na otaczające R22 budynki...choćby AGHu...wszystko są to figury o kątach prostych...
po drugie, pisanie o innych stadionach ma sens jeśli jakieś rozwiązania można przełożyć na NASZ obiekt, a na te o których zazwyczaj piszesz w kontekscie zagranicznych obiektów jest już za późno. Dlatego uważam że Twoje posty nie zawsze tyczą się tematu...który jest o konkretnym NASZYM obiekcie...Twoje uagi nadają się bardziej do "Obiekty Sportowe..."
dlatego uważam że zrozumiałem sens Twojej wypowiedzi.
pozdr