Wyświetl pojedynczy post
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2009, 17:26
adamd303 napisał(a):Wyświetl post
Hej Proud. Popieram twój pogląd że stadion mógłby być troche mniejszy niż te 55 tys. Twój komentarz jest bardzo złośliwy i niemiły. Nie zrozumiałeś chyba dobrze mojego wpisu. Uważam, że moje obserwacje z innych stadionów są głosem w dyskusji o budowie i wyglądzie stadionu Wisły, są wpisami jak najbardziej na temat. Bardzo mnie dziwi pogląd Konrada, który innym odmawia prawa do wyrażania swoich opinii a sam zaśmieca nasze forum jakąś mapą Krakowa i linkiem do jakiejś gry zręcznościowej.
jak Cię uraziłem to przepraszam, nie miałem takich intencji.

co do merytorycznej części Twojej wypowiedzi:

po pierwsze nie chodzi mi o rozmiar stadionu liczony w pojemności, tylko o rozmiar gabarytowy. Na R22, nie zmieściłaby się oponka, a taki gwiazdo-podobny obiekt miałby się zmieścić?

co do wyglądu i wkomponowania stadionu w otoczenie R22, widac mamy różne zdania. Moim zdaniem ani oponka, ani ten wyżej wspomniany stadion nie pasowałby. Zwróć uwagę na otaczające R22 budynki...choćby AGHu...wszystko są to figury o kątach prostych...

po drugie, pisanie o innych stadionach ma sens jeśli jakieś rozwiązania można przełożyć na NASZ obiekt, a na te o których zazwyczaj piszesz w kontekscie zagranicznych obiektów jest już za późno. Dlatego uważam że Twoje posty nie zawsze tyczą się tematu...który jest o konkretnym NASZYM obiekcie...Twoje uagi nadają się bardziej do "Obiekty Sportowe..."
dlatego uważam że zrozumiałem sens Twojej wypowiedzi.

pozdr
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że