Wyświetl pojedynczy post
Kris54
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2009, 14:29
Przyzwyczajenia hm....

- jak widzę z daleka ładną pannę to nie wiem czemu jak się do niej zbliżam zaczynam ją obczajać od stóp, duużo rzadziej od twarzy lub piersi a potem w górę dopiero.

- odpalam od razu po wejściu na kompa GG a potem wislakrakow.com, następnie forum a potem robię to co sobie założyłem, że zrobię

- nie mogę zasnąć bez radia / TV (wieżę ustawiam zawsze na 120 minut nawet jak się kładę spać o 5:30 rano) )
- najcześciej z nudów przy kompie obczajam zdjęcia Hayden Panettiere albo Emily de Ravin (ach te niebieskookie blondynki )
- komórka - zawsze wyciszona (głupie przyzwyczajenie :/)
-budzę się jak większość z Was przed budzikiem
-klucze zawsze na smyczy, zwykle na szyi
-zasypiając wkładam obie ręce pod (obowiązkowo zimną) poduszkę, często po rozścieleniu sobie otwieram okno żeby w pokoju było zimno
-zawsze oglądam film do końca mimo, że wszyscy współoglądający wysiadają i idą spać (podobnie muszę zawsze wszystko wypić do końca - czy to jest browar, 0,5 l, soczek czy Pepsi
-kiedy jestem sam w chacie, nudzi mi się ale jestem w dobrym humorze potrafie chodzić i nucić "ole ole ole ola i tylko Legia Legia Warszawa", "Niech zwycięża Lech wielki Kolejorz KKS", nie stronię też od lalowania w rytm przyspiewek Lecha waląc przy tym ręką np. o stół i udając bęben. Zdarza mi się też śpiewać "Samo Ti" Crveny po serbsku . To wszystko oczywiście oprócz przyśpiewek wiślackich
Na pewno jest jeszcze w cholerę takich rzeczy, ale naraize tyle pozdrawiam
Odpowiedz cytując