Colin napisał(a):

|
Wiesz co projekt jest niesamowity bo nawiązuje do symbolu naszego klubu. Dla mnie pomysł tej koncepcji jest genialny jak genialny był pomysł by stadion w Gdańsku robić na wzór bursztynu czy w Sztokholmie na wzór wielkiej łodzi. No ale o czym tu mówić skoro żadnego przetargu, konkursu na to kto ma być architektem stadionu nie było a zwyciężyło jak zwykle kolesiostwo. A pomysł genialny. Od razu rzuca się w oczy nasz symbol - Biała Gwiazda.
|
Nie wiem jak wy, ale ja licencji pilota nie posiadam i jedyne z czym kojarzy mi sie ten obiekt, to gniazdo ptasie, i nadawać by się to mogło jedynie na stadion narodowy...
Inna sprawa, że nawet nie wiadomo, czy bylyby techniczne możliwości zrealizowania tej wizji... O kosztach, czy fakcie, że z Reyomnta musielibyśmy się pożegnać na minimum dwa lata, też nie warto mówić...
Moderatorzy powinni banować już za wrzucanie wizualizacji (jak ktoś koniecznie chce, niech założy osobny temat, w którym będzie wrzucał projekty obiektów na 60 tys, czy stadionu żużlowego na Wiśle), tutaj powinny być komentarze dotyczące realnie tego co dzieje się na budowie...