Wyświetl pojedynczy post
PrawdziwośćDlaGry
Senior Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2009, 10:21
Arturo Qr2nów napisał(a):Wyświetl post
Odsuwając szowinizmy, to faktycznie Pani ma rację Niby za 2000zł. kupić można, ale sensu większego to nie ma. Kumpel za 2 koła kupił Golfa III 1.4 i nawet jeździło bez najmniejszego wkładu finansowego, ale teraz przy aucie sporo grzebie, a warto tu podkreślić, że sponsorem wszelkich napraw jest tatuś

Podbijam swoje pytanie co do Astry II Coupe (szczególnie 2.0 turbo). Jak wygląda eksploatacja, ktoś jeździł, słyszał? A może jakaś alternatywa? Myślałem też o BMW e46 320/323 Coupe, Seat Leon Top Sport 1.8 turbo. Może jeszcze jakieś inne usportowione autko do 25tys., które nie spali 20l. w mieście...
ja również miałem okazję jeździć Leonkiem top sport. Był co prawda trochę podrasowany (240KM) <turbina, dolot z kwasówki, kolektor wydechowy itd.> więc do seryjnego Leona top sport powiedzieć wiele nie mogę chyba. ale do rzeczy wracając. prowadzenie autka to niesamowita frajda. przyspieszenie super, elastyczność również. przy dosyć dynamicznej jeździe spalał ok. 16l w mieście, trasa ok 8-9l a tryb mieszany to 10-12. Seaty mają to do siebie że czasem występują problemy z elektroniką (sterownik silnika). mechanicznie wiadomo: części audi i VW, i nie sprawia jakichkolwiek problemów. Stylistycznie autko bardzo piękne o sportowym wyglądzie z dobrym wyposażeniem wnętrza. jeśli masz więcej pytań napisz na priv. może coś jeszcze chciałbyś wiedzieć. pozdrawiam.
PdG.

TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując