Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2009, 00:21
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
1q2
Debreczyn wcale nie mial obozow przyg.trwajacyh po kilka mieisecy, a mimo to w tydzien po nas potrafil ograc naszego pogromce.
No tu to mnie masz - co ciekawe Debreczyn miał tyle samo czasu co my a ograł przeciwnika na bank mocniejszego niż my mieliśmy - który co prawda posprzedawał najlepszych grajków po sezonie ale był w środku następnego.

Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Jesli idzie o podkreslone zdanie, to ja juz takiej pewnosci nie mam. W koncu to trener odpowiada za przygotowanie zawodnikow, a slaba forma z czegos musiala sie wziasc. Byc moze przesadzono z obciazeniami, co najbardziej uwidocznilo sie u Brozka ? W kazdym razie Pawel jeszcze do teraz nie moze do siebie dojsc i wydaje mi sie, ze nawet w poprzednim sezonie po kontuzji w swoich najslabszych momentach nie wygladal tak slabo. Pamietam zarzuty wobec Petrescu, ze w kwestii obciazen nie potrafil podejsc do pilkarzy indywidualnie. A co jesli to Skorza popelnil ten blad ?
Skorża najpewniej popełnił ten błąd - stąd jego samo biczowanie - U Pawła natomiast to już zaraz po powrocie, po kontuzji zauważyłem drastyczny spadek formy - Stąd m.in takie problemy ze sprzedażą go - Nie było mnie w kraju na 2 ostatnich meczach ale z tego co czytałem to sytuacja z nim powoli wraca do punktu przed kontuzją.

Ja rozumiem Twoje rozgoryczenie, sam mimo iż dopuszczałem myśl o odpadnięciu z Levadią , bo to jest zespół który przed nikim nie pęka(statystyka razem z tegorocznymi występami nie pozostawia złudzeń - od 2006 roku bodajże 14 meczy i żadnego nie przegrali więcej niż 1 bramką), to liczyłem że po walce przejdziemy ich w miarę spokojnie.

Co ciekawsze, ciężko stwierdzić co po takim wyczynie należało by zrobić tak z trenerem i całym sztabem jak i z zawodnikami.
94 - Allah Akbar!!