Grzesiek to jest tak, masz 2 z 7 jak mowisz i z tego masz 21 kombinacji. Czyli jesli wejda 2 mecze to masz 1 kombinacje wygrana (1 rzad), jesli 3 to masz 3 rzedy i tak dalej to sie zwieksza. Jesli 7 meczow to masz 21 rzedow wygranych czyli te 600 zł hehe.
I np wchodza 2 mecze, kursy powiedzmy po 2 zł (bo wlasnie oplaca sie grac systemem tylko na wysokie kursy

) czyli wejdzie Ci jeden rzad. 2 zł x 2 zł=4, stawka na rzad była 10 zł czyli wygrywasz 40 zł i finito

Tez kiedys myslałem kurde jakie to latwe, wystarczy kilka meczow po 1.4 wziac, trafic 2 i masz tyle kasy uheheh az nie obsawilem i sie nie przekonałem ze to nie takie latwe hehe
Wiec generalnie jak trafisz to minimum czyli np 3 z 7 czy 2 z 7 to zawsze wyjdzie ze na minusie bedziesz, trzeba trafic wiecej meczow one pozwola zebys wygrał wiecej rzedow
Jak to powinienes rozpisac to nie wiem ale domyslam sie ze wystarczy napisac na kartecze ze chcesz zagrac systemem np 2 z 7 i podac mecze, wtedy ona pewnie wprowadzi to do kompa, jako system i kombinacje sie same pojawia na kuponie
Cytat:
Jeżeli ktoś gra w Bet-at-home i chce 5€ bonusu to niech wejdzie w załącznik. Kosztowało mnie to 2,5 ale postanowiłem się podzielić. Sprawdzone działa
Załączone obrazki bah.JPG (45,5 KB, 6 wyświetleń)
|
a to jest napewno bezpieczne zeby komus swoj nr konta przesyłac...?