Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2009, 16:55
grosz napisał(a):Wyświetl post
i od dwóch sezonów Jirsak i Łobodziński to prawdziwe filary drużyny, mocne i pewne punkty, nie to co Kosowski
Trzeba sobie powiedzieć uczciwie że oddanie Kosowskiego to było największe frajerstwo "dyrektora sportowego" za jego cesarzenia przy Reymonta.
To kolejny myślowy potworek często prezentowany na tym forum przez Markusa. Wybacz, ale wyliczenie wszystkich zawodników, którzy z jakichś powodów się w Wiśle nie sprawdzili i stwierdzenie, że z ich kontraktów można by kogoś tam utrzymać jest po prostu śmieszne.
Po pierwsze - zawsze będą jakieś niewypały, a żaden mądrala nie udowodni mi, że Kosowski po podpisaniu nowego kontraktu nie złapałby kontuzji, ani nie zaliczył dołka formy. Tego się nie da w żaden sposób stwierdzić, a porównywanie stanu rzeczywistego z własnymi wyobrażeniami jest generalnie mało poważne.
Po drugie - o czym już wspomniałem - jak się ma braki na kilku pozycjach, to nie daje się gwiazdorskiego kontraktu jednemu zawodnikowi, tylko ściąga się kilku tańszych na brakujące pozycje. Tak trudno to zrozumieć?

Markus - niepotrzebnie się nakręcasz, ja już z Tobą skończyłem. Dziwnym trafem piszesz - jak sam wspomniałeś - o mnie. Skoro już cytujesz Schopenhauera - przeczytaj, co ma na ten temat do powiedzenia.
Nie znasz mnie.
Nie wiesz absolutnie nic na mój temat.

Pozdrawiam.

P.S. A tak na marginesie, Markus - ja podałem tylko powody, dla których RN może wstrzymać podpisanie nowego kontraktu z Małeckim. Zastanów się czasem, co i do kogo piszesz.

P.S. 2 Przy okazji - doceniam fakt, że wysoko oceniasz kompetencję członków RN i pracowników klubu, słusznie stawiając ich ponad nas, zwykłych śmiertelników. Niestety, pomimo wielu przewag - są oni tylko ludźmi i cudów spodziewać się po nich nie należy. A do takich muszę zaliczyć magiczne wyciągnięcie pieniędzy z cylindra, ponieważ akurat są one potrzebne. Niestety, Markusie, tak to nie działa...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.08.2009 o godz. 17:18.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując