Wyświetl pojedynczy post
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2009, 16:39
abym odniósł się do tego:

JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
normalnie sie scyzoryk w kieszeni otwiera po pierwsze panie Proud nie wiem czy słyszałeś Wisła ma kase dlatego nie sprzedaje Brożka bo dzięki transferowi Uche do Fulham zarobiła swoje 25% co daje 3MLN więc kasa jest zresztą Wilczkowi chyba za to płacą by upomnieć sie o swoje po drugie skauting jeden był trenerem młodzieżówki ale drugi pracował w Evertonie Bayernie i Milanie aczkolwiek chciałbym wiedzieć kogo do tych klubów ściągnał co prawda minęło kilka tygodni od kiedy pracuja z Wisłą aczkolwiek ciekawi mnie kiedy wezmą sie za robote skoro tylko 2 tygodnie zostały do końca okienka tylko nie mówcie mi że nie ma transferów bo Wisła ma długi są kluby które maja większe długi i niż Wisła i ściagają piłkarzy niekoniecznie za gotówkę
to:
cassius31krakow napisał(a):Wyświetl post
a teraz jednym zdaniem - o czym chciałeś napisać?

bo nie bardzo rozumiem Panie JOSE 841 o czym Pan pisze, a widze że przeze mnie się scyzoryk otwiera

co do kasy (bo chyba o to chodzi jeśli dobrze wyedukowałem)

po pierwsze:
kasa z Uche to 20% z transferu, co daje nie 3mln tylko 2,5 mln (!) a Wiśle brakuje 2mln Euro. Podobno.

po drugie:
kłopoty ze stadionem o których pisze WiślakMyślenice:
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
A z tych zadłużonych klubów wymień mi, które grają poza własnym stadionem, i za którego korzystanie muszą płacić niemałe pieniądze. Dociera to do Ciebie, że to nie są małe kwoty?
po trzecie:
zakontraktowanie zawodnika nie kończy się na zapłacie za jego karte, ale jeszcze wypadałoby go utrzymać. A ja słysze że zarząd prosił radę drużyny o obniżenie o kilkanaście procent poborów. Wątpie, aby w takiej sytuacji klub zdecydował się zatrudnić kolejnego zawodnika.

pozdrawiam i czekam na streszczenie/wytłumaczenie zarzutów
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że