Prezydentowa napisał(a):

|
Nie wiem czy to ma znaczenie, ale ja noszę zawsze na lewej, będąc praworęczna. Na prawej jest niewygodnie. Strasznie niewygodnie.
|
Ja też praworęczna, ale torebkę noszę tylko i wyłącznie na prawym ramieniu i na lewym mi strasznie niewygodnie

Także nie wiem czy to jakaś zależność

A poza tym,to przyzwyczajenia niektóre się powtarzają.
1. Np. to z zegarkiem, choć to raczej nie jest przyzwyczajenie...u mnie jest zawsze 19.06 i 21.37
2. Większość kobiet/dziewczyn nie wyjdzie z domu niewymalowana. Ja np. nie wyjdę bez biżuterii
3. Takie, którego nikt nie umie zrozumieć, nie wiem czemu

Gdy nie jestem na stadionie i muszę oglądać mecz w tv,to jedynie sama przed swoim telewizorem,bo uważam,że inni wkoło przynoszą mi pecha

4. No właśnie, a propos tego co Krzysiek napisał. Poprawiam ludzi, gdy powiedzą coś nie po polsku i to zawsze. To chyba raczej jako wada...
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."
Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy