Wyświetl pojedynczy post
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.08.2009, 19:02
szprotson napisał(a):Wyświetl post
w ramach ciekawostki rowniez, we wczorajszej Lidze+Extra wypowiedź Jacka Grembockiego, że tak powiem, wprawiła mnie w osłupienie.
Miałem do niego szacunek, za to że był Lechistą, ale co chłop opowiada.
Wg. niego to maja najlepszy zespól, przejebanych super zawodnikow, z czego niektorzy to za niedługo kadra narodowa. Porażka w Kielcach, to niefart. Byli lepsi i powinni wygrać, ale jakoś zostali oszukani.
Obrona nie gra źle, a Przyrowski super broni.

Sami ślepy w naszym kraju.
To było coś w rodzaju,że nie grali wcale tak źle, mieli sytuacje bramkowe, powinni strzelić ze 4 bramki, no ale niestety 4 stracili
Kiedy Smuda miał przejąć Polonię? Od jutra? Jestem ciekawa,jaką decyzję podejmie Wojciechowski. Chyba,że podjął ją już wcześniej i jest ona nieodwołalna...

ed: Marek Chojnacki nie jest już trenerem Arki Gdynia. Podał się do dymisji.
Ostatnio edytowane przez unpredictable_wislaczka : 17.08.2009 o godz. 19:05.
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując