wolfy napisał(a):

Markus, ty albo nie rozumiesz o czym piszę, albo złośliwie przekręcasz moje wypowiedzi, gdyż nie jesteś się w stanie odnieść do nich merytorycznie. W którymkolwiek przypadku dyskusja z Tobą jest pozbawiona sensu. Niektórzy być może pamiętają co rzeczywiście pisałem w przypadku Kosowskiego - dla nich jesteś ordynarnym kłamcą. Podobnie ma się sprawa z pozostałymi rzeczami, które rzekomo napisałem. Wątpię, żeby chodziło tu tylko o nieumiejętną parafrazę...
Nie wiesz kim jestem, a doszukujesz się nie wiadomo jakich podtekstów w moich postach. Ja - menedżerem? Członkiem RN? Czyżby freudowska pomyłka, Markus?
|
Tak, szkoda z Tobą dyskusji. W tym punkcie akurat się zgadzamy (patrz jaki przypadek, nawet nie musisz sięgać do Freuda, by go wyjaśnić). Jedno wszakże muszę uściślić:
„Nie zdziwcie się, jeżeli w zimie nie będzie żadnych transferów. Wisła nie ma pieniędzy i nie stać ją na przedłużenie kontaktu z Kosowskim. Piszę tak profilaktycznie, żebyście się powoli zaczęli oswajać z tą myślą. Ale nie martwcie się, odczują to tylko właściciele pobliskich kasyn. (autor: Wolfy. data: 21-12-2007)
Poznajesz? Ostatnie zdanie tez jest niezwykle trafne, jak zwykle u Ciebie. Mógłbym przytoczyć jeszcze kilka innych fajnych cytatów, ale nie chcę bawić się w Konrada, choć byłoby ciekawe oglądanie jak się ich wypierasz nazywając mnie „ordynarnym kłamcą”. Nie jestem sadystą. Wszyscy doskonale wiedzą, co pisałeś i co zwykle masz na forum „do zaproponowania”. „TS Bezradność” – tak w skrócie od lat nazywa się Wisła w Twoich postach.
Dla rozluźnienia atmosfery - nie wierzę, by nasz zarząd okazał się aż tak nierozgarnięty, by pozwolić Małeckiemu odjeść za darmo. Jeden Kokoszka, a wcześniej Kosowski i Dolha wystarczą.
unpredictable_wislaczka napisał(a):

|
A co do tego co pisał Markus. Wolfy sam sobie nie wymyślił tego,że może brakować pieniędzy na ewentualne kontrakty. Przecież od odpadnięcia z Levadią wszyscy trąbią na lewo i prawo,że Wisła straciła dużo kasy i będzie to musiała w jakiś sposób nadrobić. Stąd media co chwilę sprzedają Brożka.
|
Ja nie mówię, że Wisła ma furę pieniędzy na nowe kontrakty po Lewadi. Mówię natomiast, że operatywny zarząd powinien mieć pomysł, jak je wygospodarować - np: ze sprzedaży innych zawodników etc. (o szczegóły pytaj Wolfiego - on jak zwykle pewnie będzie wiedział najlepiej na świecie, na co klub stać teraz i na co go będzie stać w przyszłości). Bo utrata Małeckiego za darmo jest dla klubu sportowo i finansowo niekorzystna.