Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.08.2009, 18:57
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Markus, ty albo nie rozumiesz o czym piszę, albo złośliwie przekręcasz moje wypowiedzi, gdyż nie jesteś się w stanie odnieść do nich merytorycznie. W którymkolwiek przypadku dyskusja z Tobą jest pozbawiona sensu. Niektórzy być może pamiętają co rzeczywiście pisałem w przypadku Kosowskiego - dla nich jesteś ordynarnym kłamcą. Podobnie ma się sprawa z pozostałymi rzeczami, które rzekomo napisałem. Wątpię, żeby chodziło tu tylko o nieumiejętną parafrazę...

Nie wiesz kim jestem, a doszukujesz się nie wiadomo jakich podtekstów w moich postach. Ja - menedżerem? Członkiem RN? Czyżby freudowska pomyłka, Markus?
Tak, szkoda z Tobą dyskusji. W tym punkcie akurat się zgadzamy (patrz jaki przypadek, nawet nie musisz sięgać do Freuda, by go wyjaśnić). Jedno wszakże muszę uściślić:

„Nie zdziwcie się, jeżeli w zimie nie będzie żadnych transferów. Wisła nie ma pieniędzy i nie stać ją na przedłużenie kontaktu z Kosowskim. Piszę tak profilaktycznie, żebyście się powoli zaczęli oswajać z tą myślą. Ale nie martwcie się, odczują to tylko właściciele pobliskich kasyn. (autor: Wolfy. data: 21-12-2007)

Poznajesz? Ostatnie zdanie tez jest niezwykle trafne, jak zwykle u Ciebie. Mógłbym przytoczyć jeszcze kilka innych fajnych cytatów, ale nie chcę bawić się w Konrada, choć byłoby ciekawe oglądanie jak się ich wypierasz nazywając mnie „ordynarnym kłamcą”. Nie jestem sadystą. Wszyscy doskonale wiedzą, co pisałeś i co zwykle masz na forum „do zaproponowania”. „TS Bezradność” – tak w skrócie od lat nazywa się Wisła w Twoich postach.

Dla rozluźnienia atmosfery - nie wierzę, by nasz zarząd okazał się aż tak nierozgarnięty, by pozwolić Małeckiemu odjeść za darmo. Jeden Kokoszka, a wcześniej Kosowski i Dolha wystarczą.

unpredictable_wislaczka napisał(a):Wyświetl post
A co do tego co pisał Markus. Wolfy sam sobie nie wymyślił tego,że może brakować pieniędzy na ewentualne kontrakty. Przecież od odpadnięcia z Levadią wszyscy trąbią na lewo i prawo,że Wisła straciła dużo kasy i będzie to musiała w jakiś sposób nadrobić. Stąd media co chwilę sprzedają Brożka.
Ja nie mówię, że Wisła ma furę pieniędzy na nowe kontrakty po Lewadi. Mówię natomiast, że operatywny zarząd powinien mieć pomysł, jak je wygospodarować - np: ze sprzedaży innych zawodników etc. (o szczegóły pytaj Wolfiego - on jak zwykle pewnie będzie wiedział najlepiej na świecie, na co klub stać teraz i na co go będzie stać w przyszłości). Bo utrata Małeckiego za darmo jest dla klubu sportowo i finansowo niekorzystna.
Ostatnio edytowane przez Markus : 17.08.2009 o godz. 19:08.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując