eye63 napisał(a):

|
7. Jeśli się nie uda, trudno, na ławce mamy Ćwielonga
|
Oj nie wiem czy na dzień dzisiejszy to takie trudno
eye63 napisał(a):
|
Reasumując: zabawa z kontraktem Małeckiego będzie trwała jeszcze dłuuugo - a jego zagrywki w mediach o tym, że cierpliwość mu się skończy, to po prostu zagrywki by ugrać jak najwięcej
|
Tylko jak dużo Patryk może ugrać? Nikt mu przecież od razu nie zaproponuje megakontraktu.
A co do tego co pisał Markus. Wolfy sam sobie nie wymyślił tego,że może brakować pieniędzy na ewentualne kontrakty. Przecież od odpadnięcia z Levadią wszyscy trąbią na lewo i prawo,że Wisła straciła dużo kasy i będzie to musiała w jakiś sposób nadrobić. Stąd media co chwilę sprzedają Brożka.
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."
Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy