Wyświetl pojedynczy post
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.08.2009, 09:45
Colin napisał(a):Wyświetl post
Ja bym poszedł dalej i powiedział, że to najlepszy obrońca jaki kiedykolwiek grał w ekstraklasie. Rzeczywiście to niezłe szczęście że udało się go namówić do gry w Polsce. Ma niesamowite predyspozycje: wydolność, wyskok, siłę, wzrost i zwrotność, szybkość. Praktycznie obrońca kompletny a w dodatku ta jego nieustępliwość i nieustanne "siedzenie na" napastniku drużyny przeciwnej i nękanie go skutecznymi główkami w grze defensywnej. Obrońca wybitny a ma dopiero około 20 lat. Za kilka lat jego przeznaczeniem raczej będzie gra w czołowym klubie ligi pokroju Serie A czy Bundesligi dlatego tym większa radość, że można go oglądać teraz w Wiśle. Trafił się nam za darmo prawdziwy diament.
mam podobne zdanie co Koledzy.

Dziwie się że jeszcze go tak bardzo nikt nie chwali, prawda jest taka że w Polsce jest nie do przejścia jako obrońca. Nie przypominam sobie Jego błędu.
Jestem pewny że za jakiś czas zagra w czolowym klubie Ligi zachodniej. Oby jak najdłużej pograł w Wiśle.
Mam nadzieję że nie ma żadnej klauzuli odstępnego, bo w takiej formie jak dotychczas możemy śmiało żądać za Niego 4-5mln Euro. Nie dość że świetnie gra, jest obrońcą (zawodnicy ofensywni z polskiej ligi jakoś sobie nie radzą za granicą ) ma świetne warunki fizyczne, świetną technikę a do tego jest młody i co ważne...nie jest Polakiem...czyli ma inna mentalność.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.