Cytat:
|
Poznaniaki niech se awansuja do LE i pieja jacy to sa super a pozniej i tak ten balonik peknie tak jak dzis, a co jak spadac to z wysokiego konia. Szanowałem ich jako kibicow bo naprawde robili fajna robote, na wyjazdach dopingowali dzielnie klub ale juz teraz przeszli samych siebie, zeby przy 2:3 zamknac mordy i nie dopingowac swojego klubu?!!! Bo co, bo przegrywa to juz nie dopingujemy, załosne
|
Dokładnie. Cisza grobowa, jak włączyłem to od 80 minuty to myślałem, że ktoś kopnął w kalendarz na murawie. Potem patrzę, 3-2 dla Polonii, zaskoczony jak cholera, myślałem, że tak jak to pyry mają w zwyczaju będą gwizdać na swoich, ale się przeliczyłem. Na stadion 7 tysięczny przyszło 5 tysięcy, a oni wpierają oglądającym, że komplet ;/ kolejkarze skandowali: "idźcie do domu, my nie powiemy nikomu", buta i pycha została w końcu ukarana. Sędzia Japończyk najlepszy wg mnie, bardzo dokładny, wszystko widział, widać, że to jedyny sędzia z którym nie można się dogadać ws. koperty

Przy 4-2 zacząłem się tak cieszyć, jak z MP

Widzieć michy fanów Lokomotivu Wronki - bezcenne

A jeszcze ten głos opadających szczęk przy 4 bramce, poezja x)
PS: Teraz najbardziej nielubianym klubie w Polsce nie jest wcale Legia, tylko amika. Szczerze? Szanuję Legię, że lubię trochę za dużo powiedziane. Doping przy 4 tys. miejsc + pikniki naprawdę imponujący, z żydownią do ostatniej sekundy meczu śpiewali, nie to, co pyry.