Wyświetl pojedynczy post
Norby
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2009, 23:36
- nie rusze sie bez tel. (lewa kieszen) i kluczy (prawa kieszen) z domu
- portfel czasem wezme, czasem nie, nie wiem od czego to zalezy
- podobaja mi sie jak wiekszosci z was kobiece stopy;pp
- codziennie conajmniej 3-4 serie pompek, dzien w ktorym nie ma wysilku fizycznego przy ktorym sie poce to dzien stracony
- pije zazwyczaj tylko wode lekko gazowana, wyjatki: impreza (alkohole), na sniadanie herbata lub sok pomaranczowy
- pije wodke 3majac kieliszek zawsze w lewej rece, choc jestem praworeczny
- bardzo wstydze sie dziewczyn, ktorych nie znam, o ile sa w moim wieku lub starsze
- jak sie "zawieszam" to macam swoje wargi:||
- zawsze idac na impreze (czy robie u siebie czy ide gdziekolwiek) postanawiam sobie ze poderwe jakas dziewczyne i zawsze nici z tego;pp
- wlaczajac neta: zawsze w danej kolejnosci: 90minut.pl, weszlo.com, wp.pl, wislakrakow.com, wislaportal.pl, livescore.pl i nk.pl;pp
- podobaja mi sie bardzo dziewczyny o ciemnych wlosach i jasnych oczach, a takze mulatki;pp
- co roku wierze ze mistrz polski zagra w lm:(
- nienawidze jak dziewczyna pali papierosy lub przeklina
- wchodzac na chodnik, ulice lub do jakiegos pomieszczenia koniecznie jak wejde w dane miejsce np. lewa noga to musze z niego wyjsc stawiajac ostatni krok w tym pomieszczeniu prawa, w innym przypadku analogicznie
- jak chodzilem do szkoly i nie umialem rozwiazac jakiegos zadania z matematyki siedzialem okolo 2-4 godzin az rozwiazalem, jak sie nie udawalo to prawie plakalem (nawet w liceum:||), do dzis mam ze jak cos mi nie wychodzi w cos w co wkladam serducho i sie staram to albo wpadalem w szal, klne chodze od kata do kata lub mam lzy w oczach (poje***e);//
- zawsze piszac do kogos na gg lub esa nigdy nie uzywam polskich liter, np, "ą, ę, ć, ó, itp." , a minki zapisuje zawsze w taki sposob po 2 literki lub po 2 dane znaki, np. " ;pp ;dd ;]] ;// , itp." ;pp
- czesto przed snem marze o tym, ze jestem jakims dobrym pilkarzem lub bokserem (pewnie niespelnione marzenia) i mam zajebista dziewczyne, ktora o mnie dba, akceptuje moje wady itp. choc ja tego nie widze i nie jestem dla niej zbyt dobry, czyli poprostu "krece takie filmy" w glowie;pp
- nie lubie nawiazywac nowych znajomosci, kocham to co moje, nie nawidze zmian
- w ostatniej klasie liceum mialem same 4rki i 5tki a bylem zagrozony z polskiego, ostatecznie mialem 2jke) (od podstawowki oceny z j. polskiego mialem najgorsze ze wszystkich)
- nigdy w zyciu nie przeczytalem zadnej ksiazki, probowalem nieraz ale udalo sie max. kilka str. czytanie mnie strasznie meczy, czesto nie rozumiem tego co czytam i zeby cos zrozumiec musze przeczytac zdanie conajmniej kilka razy;//
- fascynuje mnie matematyka;dd
- czesto popelniam te same bledy, tu np. otwierajac lodowke uderzam sie w nos:|| (nie wiem jak to robie), czesto przypierdzielam glowa w okap lub otwarta szafke w kuchni;//

to by bylo na tyle hehehe, mam nadzieje ze ktos ma podobne poje*ance jak ja bo inaczej bede myslal, ze jestem jeb***ty;dd hehe pozdrawiam)
Ostatnio edytowane przez Norby : 16.08.2009 o godz. 23:41.
Odpowiedz cytując