Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2009, 20:18
I juz polska mentalnosc widoczna, 1 przegrany mecz Lecha i juz: majstra nie bedzie, juz se moga. Spokojnie Panowie jeszcze oni nie raz przegraja i Wisła tez, taka jest piłka, nie wygrywa sie ciagle a porazka nasza jest tylko kwestia czasu
Tymczasem Polonia 4:2 juz! No no no, zaszaleli ostro az jestem pełen podziwu dla nich i odszczekuje wszem i wobec to co pisałem wczesniej, w stylu ze dołozy Lech kilak bramek a jutro Polonia bedzie bez trenera
Co do kibicow, tez nie jest w Lechu kolorowo, graja we Wronkach, maja blisko, teren przyjazny, moga sobie jezdzic rodzinami, do tego jakby nie patrzec to jakby grali u siebie, mysle ze sa kibice dawnej Amici ktorzy z checia poslzi dzis obejrzec mecz a mimo to z tego co mowili komentatorzy na poczatku to kompletu widzow nie ma!Jak widac kibicow wygodnisow nie tlyko my mamy
No i najgorszy mankament Lechitow, co to za kibice co rpzy porazce zamykaja mordy i nie dopinguja?! Tak, to kibice sukcesu, jak jest widowiskowa gra to fajnie bawimy sie, a jak sukcesu nie ma to zamkna mordy i siedza jak pikniki... ciekawe. W tamtym sezonie ciagle mam w głowie obrazek po remisie Lecha z Ruchem u siebie od kibicow w strone pilkarzy "zero ambicji, Kolejorz zero ambicji", oni sa zajebiscie głodni sukcesu a jak tego sukcesu nie dostaja to szybko stroja fochy i juz nie sa takimi super kibicami. Ja sie ciesze ze kibicuje Wisle ktora nawet jak ponosi blamaz w Tallinie to kibice "jada z koksem" , bo to Wisła jest Mistrzem i pokazuje ciagle ze ma Mistrzowskich kibicow, choc jest tych fanatykow z 2 tys to to sa fanatycy pełna gęba. Chwała Wam za to!
Odpowiedz cytując