kuba7k napisał(a):

ja własnie wrocilem do Polski i ledwo sie orientuje co sie dzieje i czegos nie rozumiem... (chciałbym pojechac na kolejny mecz) dlateczego muszę jechac pociągiem a jak nie jade to i tak za niego płacic? Dlaczego nie mozna kupic biletu w kasie w Sosnowcu? Ja mieszkam 20min od sosnowca a jakbym mial jechac do Krk to: Bus tam i z powrotem zeby kupic bilet 10zl potem znowu zeby dostac sie na dworzec 10zł, 35zł za bilet, czyli 55zł i dwa dni spierdzielone... Czy nie da sie tego jakos ułatwic? Moim zdaniem własnie tu lezy przyczyna niskiej frekwencji... teraz mam jeszcze wakacje to sie moge tak bawic. w październiku juz na zadnym meczu nie będę, jesli sie nic nie zmieni
Aha tak mi sie przypomniało ze przeciez są fankluby koło mnie Jaworzno i Libiąż... jak jest ktos od was to napiszcie czy nie dalo by sie cos wspolnie wykombinowac zeby nie jezdzic pociagiem tylko normalnie do sosnowca autobusem "S" z Chrzanowa przez Jaworzno;p
|
nie musisz jechać pociągiem z krakowa, możesz do niego wsiąść po drodze, np w Jaworznie albo wogóle nie jechać pociągiem tylko samochodem, autobusem itd. pomysł z pakietem bilet + przejazd według mnie jak najbardziej trafiony, pomyśl tylko ilu znalazłoby się takich którzy by mówili: "jade swoim transportem i kupuje bilet w sosnowcu za 15 zł" a tak naprawde jechaliby pociągiem