Wyświetl pojedynczy post
Mało Słodyczy
Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2009, 00:21
Co do meczu - mogło być dużo dużo wyżej. Zgadzam się z mic'iem odnośnie braku skuteczności i braku zaangażowania w niektórych momentach. GKS pozwalał nam na bardzo wiele, sytuacji było multum, a nie wszystkie wykorzystane. Momentami bardzo ładna gra, momentami totalna beznadzieja, ale nei wymagajmy od naszych grajków by odstawiali stadiony świata przez 90 minut.

Co do transparentu - myślę, że bardzo krzywdzący. I nie mówię tu o sytuacjach losowych, gdy ktoś coś gdzieś i nie może być na meczu, a normalnie by był. Już nieraz był poruszany temat klasyfikacji kibiców i poraz kolejny ma to miejsce.

Nie, nie jeżdzę do Sosnowca.
Nie, nie dlatego, że nie mam pieniędzy.
Nie, nie dlatego, że mi mamusia nie pozwoliła.
Ani nawet nie dlatego, że pochorowały mi się dzieci [których swoją drogą nie mam]

Z bardzo prostej przyczyny - nie każdy może wygospodarować sobie cały dzień wolnego na rozrywke. Co innego 3h w krakowie, a co innego pół, lub cały dzień.

Czy jestem kibicem sukcesu?
Mając 18 lat pamiętam mecze Wisły gdy telefoniki jeszcze nie było.
I w porządku - kibiców sukcesu nie ma, ale nie ma też tych którzy zapier*alają na Wisłę czasami kilkakrotnie dłużej niż co poniektórzy autorzy transparentu.
Rozumiem bulwers, że na Legii czy Ickach jest komplet a na słabych przeciwnikach ciężko było zapełnić pół stadionu na R22. Ale nadal te pół stadionu przychodziło - i nie powiecie mi i nigdy nie wmówicie, że wszyscy Ci którzy chodzą na R22 na każdy mecz, jeżdżą teraz do Sosnowca.

Transparentu nie biorę do siebie bo mnie nie dotyczy, drażni mnie jednak hipokryzja i transparent odczytywany tylko i wyłącznie na jednej, najbardziej prymitywnej płaszczyźnie.
Odpowiedz cytując