Wyświetl pojedynczy post
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2009, 15:02
A ja tam co do Mielcara nie jestem przekonany. Co chwilę słyszymy go jako 'eskperta' w tv i... Jest to facet który nie potrafi się wysłowić, sklecić poprawnie chociażby jednego zdania. Żeby jeszcze miał coś ciekawego do powiedzenia to pół biedy, ale wszystko co mówi możnaby w skrócie określić jako 'Kapitan Oczywisty atakuje'. Albo się zgadza z wypowiedzianą przed chwilą przez kogoś opinią i ją powtarza, albo mówi jakiś największy banał. Teoretycznie nie ma to większego związku z byciem dyrektorem sportowym, ale w jakiś sposób świadczy to o jego inteligencji. Człowiek który nie ma ABSOLUTNIE nic do powiedzenia o piłce nożnej (która ogólnie rzecz ujmując jest jego zawodem), nie może być inteligentny i już. A myślę że to istotne na tak ważnym stanowisku.
Ostatnio edytowane przez Rob_Zombie : 14.08.2009 o godz. 15:04.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując