Wyświetl pojedynczy post
eMTe
Senior Member

Od: 02.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2009, 14:56
Jeżeli chodzi o naszą politykę transferową to teraz priorytetem musi być podpisanie nowej umowy z Małeckim. Tragedia by się stała, gdyby skorzystał z Prawa Webstera. Czemu o negocjacji nowej umowy z Małym jest cisza ze strony naszego klubu?

Musimy także zacząć wreszcie wykorzystywać tych młodych, którzy są w kadrze pierwszego zespołu. Bo kiedy oni się nauczą grać jak nie będą się ogrywać w lidze? W Legii jakoś to funkcjonuje. I nie mówcie mi, że Leszczaka, czy Burligi nie można wpuścić do gry, gdy prowadzimy pewnie około 75 minuty. Czy Legia ma lepszą młodzież? Wątpie. Jakoś daje się szansę Ćwielongowi, którą to już z kolei, którą po raz kolejny gość marnuje. Tamci piłkarze nawet nie dostają okazji do zmarnowania szansy...

I nie wiem jak można było stracić Jonczyka podpisując z nim półroczny kontrakt w wieku 17 lat. Po co podpisywać z utalentowanym rzekomo piłkarzem tak krótką umowę? Może liczono, że przez te pół roku przebije się do pierwszego składu? Ktoś mi uświadomi jaki był zamiar klubu?
Ostatnio edytowane przez eMTe : 14.08.2009 o godz. 15:01.
Odpowiedz cytując