Arked napisał(a):

|
Za cholere nie widzę w Cracovii tych dobrych piłkarzy. Na poziomie ekstraklasy są Pawlusiński, Ślusarski i Polczak. Reszta to jak narazie poziom maksymalnue 1 ligi. 15 miejsce rok temu było nieprzypadkowe. Lenczyk na pewno jest lepszym trenerem od Płatka ale nie wiem czy będzie w stanie utrzymać tą drużynę.
|
Dodałbym Kuliga, Barana,Kłusa,Sasina, Grzeogrzewskiego. Do tego Cebi wrócił do nich, w koncu dostaje szanse, a to jest dobry grajek. Jak sie wkomponuje w lige, odnajdzie to mogą mieć pocieche z niego.
Nie wiem czemu nie został u nich Karcz, który w Stalowej Woli dosc dobrze wyglądał.
Ale taki Szczota w ataku to przesada. Chłop przeciwko Prądniczance grał w 4 czy 5 lidze, gdzies tam w Brzesku kombinował i teraz dostał szanse. No gdyby to nie był jeden z ulubieńców Filipiaka, to na bank by go wywalili, bo jest słąby ,zresztą, w meczu ze Śląskiem nie trafił do pustaka z metra.
No ciekawe co zrobi z nimi Orest.
Patrząc na Ruch, Arke, Odre, Bytom, Gliwice to Cracovia ma zawodnikow na podobnym poziomie.Ale to nie wystarcza by sie utrzymac, trzeba przede wszyskim strzelać bramki, a jak oni dalej karłem Moskałą będa próbowali to może im być cieżko

Bo Ślusarski wiadomo, w tym momencie obok Pawluśińskiego, najlepszy w druzyne.