ok, panowie zwracam honor. Myliłem się...gdzie ja miałem oczy

Pawełek jest przecież zajebistym golkiperem i normalnym jest, że po kilku niepewnych interwencjach na mecz nie można go przekreślać. A to, że przytrafiają mu się takie zagrania w każdym sezonie to przecież o niczym nie świadczy. Nie rozumiem jednego - dlaczego jest na niego taka nagonka? Ale nawet na Valdeza jest a gra w Barcelonie...krytykanci, napinacze...nie znają się. Przecież jak trener Kazimierski mówi, że Pawełek jest najlepszy to tak jest. Gość przecież musi się znać, bo przecież fachowcem ds. golkiperów jest a nie jakimś moczymordą. Poza tym każdemu może przytrafic się babol...może nawet kilka w spotkaniu - wszyscy jesteśmy ludżmi. A w dodatku Mariusz jest jeszcze młody, perspektywiczny i trzeba pamiętać jak wybronił nam mecz z..yyy później dopisze. Pawełek jest najlepszym Bramkarzem w erze Cupiała w Wiśle. Myśle, że lepszy był tylko Piekutowski i Juszczyk. Co by nie od.......ił w meczu jestem pewien, że błędem by było sadzenie go na ławce i danie szansy po zaledwie trzech dniach pobytu u Nas jakiemuś 32letniemu blogerowi. Mamy także jakiegoś starego Kurto. Ale gdzie mu do Nietykalnego Mariusza? Apeluje do Wszystkich kibiców Wisły by wszelkimi środkami wywrzeć presje na działaczach by dla dobra klubu podpisali dożywotni kontrakt z Mariuszem. Poza tym nie szukać innych bramkarzy, bo konkurencji Mariusz nie lubi bo potrzebuje psychicznie odpocząć. Myśle, że wcale nie głupim pomysłem było by postawienie Pawełkowi pomnika przy stadione? Co wy na to? Za te wszystkie wybronione mecze, parady, cudowne interwencje, za zasługi dla Wisły? Chyba mu się należy...
...to mówiłem Ja - Jarząbek.