Wyświetl pojedynczy post
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2009, 17:52
Błaszczykowski - technika, szybkość, kiwka, przegląd gry, podania na b.wysokim poziomie, jak nie na najwyższym. Grecy za nim nie nadążali, znakomicie przerzucił piłkę za obrońców greckich przy bramce na 2-0. I te akcje 1 na 1 ;] Dziw, że to Polak (Lewe skrzydło)

Obraniak - debiut marzenie. B.duże wzmocnienie składu. Przegląd gry, wykańczanie akcji, strzały z dystansu, technika, dobra gra bez piłki. (środek pomocy)

Murawski - mimo, iż nie gra on na razie w Rubinie umie myśleć na boisku. (środek pomocy)

Brożek - coś się chłopak nie może przełamać. Ważne, że jest to piłkarz kompletny, że tak zacytuję P.Szpakowskiego. Jak mu nie idzie strzelanie goli, to asystuje. Drugi raz zewnętrzną częścią stopy, tym razem z pierwszej piłki. (atak)

Chętnie powołałbym Peszkę jako lewoskrzydłowego i Małeckiego jako ofensywnego pomocnika.

Robert Lewandowski - trochę mnie rozczarował. Patrząc na jego formę w lidze, myślałem żę przynajmniej będzie próbował szukać sobie okazji strzeleckich, lecz nie mógł przedrzeć się przez dobrze ustawionych Greków. Mimo to widzę go w pierwszym składzie, do momentu powrotu Irka Jelenia. (atak)

Smolarek - brak mu ogrania meczowego, nie ta kondycja, łatwe straty. Ebi najlepsze chwile ma już chyba ze sobą.

Roger - niestety, nic poza tym "Kulwa mać" nic nie pokazał. Spowalnianie gry, za mocne podania. Nie ten facet co na EURO.

Mariusz Lewandowski - zbyt często nie widziałem go przy piłce, także jakakolwiek ocena byłaby subiektywna.

Krzynówek - jak widzę jego twarz i grę, to komórka wychodzi mi z kieszeni, żeby wysłać sms-a o treści "pomagam". Tylko nie wiem, czy pod względem tego, że uzbierać mu kasę na operację plastyczną, czy na książkę "podstawy piłki nożnej - poradnik dla początkujących". Kompletna padaka, nie umie podać piłki, albo przeciwnik przechwyci piłkę, albo za słabo, albo za mocno, spowalnia grę, nie myśli na boisku, gubi się w pojedynkach 1 na 1. Co to ma być?
Powód: literówka w 1 wyrazie
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 13.08.2009 o godz. 17:53.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując