koyoot napisał(a):

Mam 10 .
Ogolnie to gry to rzecz gustu jednak nie wiem jak to Blizard robi ale sprawia ze gracze przywiazuja sie do tej marki i nie chca grac w nic poza ich produktami. WoW jest dla mnie najlepsza gra wszechczasow jesli chodzi o gry PC. W Diablo nigdy nie gralem dluzej niz 10 minut bo mnie zwyczajnie w swiecie znudzilo natomiast w 3 to zrobie wszystko by miec ten tytul. Tak samo SC2 mimo ze w jedynke gralem jakies 15 miut poniewaz braklo mi czasu na wiecej a po tych 15 minutach stwierdzilem ze mimo lat to jeden z najlepszych rtsow wszechczasow. Dwojka moim zdaniem bedzie jeszcze lepsza.
Homeworlda poszukaj na pebie.
|
Blizzarda juz nie ma bo sie polaczyli z Activision, no ale to maly szczegol. Co do ich gier, to ja za bardzo oprocz tych mega zananych to jakos innych nie kojarze procz Diablo, Starcrafta i Warcrapa.
Wow najlepsza gra na PC ever nie wiem, klocilbym sie ale kazdy ma swoje gusta i gusciki, od siebie powiem tak ze jest napewno w top10 ale numer nie wiem nie wiem. Co do Diablo jedynie co mogli by zmienic to concept calej gry cos ala Fallout lub Mirrors Edge a nie ze trzeba to i tamto zrobic, bo w Diablo 2 to nudne bylo mojim zdaniem zeby robic to samo w kolko, juz nie mowiac o multiplayrze.
Walcze z HAWX teraz. Homeworld znaleziony, jedynka i dwojka