Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2009, 18:32
nesta napisał(a):Wyświetl post
A ja mam nadzieje, ze Wisla ma juz kandydatow do zastapienia Brozka. I nie bedziemy teraz ogladac goraczkowych poszukiwan takiego zawodnika. Czasu do konca okienka zostalo bowiem juz niewiele...

Wg mnie są powane przeslanki ku temu ze Pawel rzeczysiwiscie moze zmienic klub.

ale..

Z jednej strony wie ze to dla niego szansa i wie tez jak kończyli jego poprzednicy.
a z drugiej strony nie chce byc drugim Frankiem czy Kokoszką czyli synonimem słowa szczur.

Czyli ma ciezki wybór..to z jego perspektywy obraz.

Pytanie teraz jak my na tym skorzystamy

Jesli zostanie-ok ,mozna bedzie miec nadzieje ze w koncu zacznie trafiac,choc wiele osób twierdzi ze Paweł po konztuzjii z Belchatowem to inny Pawel.Poniekad zgadzam sie z tą tezą ,bo dzis gra "inaczej" niz sprzed kontuzji,zachowawczo ,bez wiekszej agresjii .Jesli by tak mial dalej grac ,to sam nie wiem czy nie lepiej go sprzedac.

Z drugiej strony jesli by jakas czesc z jego trnasferu poszla na jego zastapce ,kogos głodnego goli,perspektywicznego i w miare mlodego to JESTEM ZA TRANSFREM PAWŁA. Mam odczucie ze on juz u nas swoje zrobil,wiadomo dlekaruje sie jako WIslak ale tez nim pozostane nawet jak trafi gdzie indziej(za granice-rzecz jasna) jak Kuba Blaszczykowski.

W transferze Pawla wazne jest zeby nie zostac na lodzie,bo Boguski tak szybko sie jeszce nie wykuruje i zostaje nam zatem sam Cwielong.To jakby odstrzelic sobie stope.Szkoda ze siatka scoutow jeszcze nie dziala,bo moze bylby ktos na jego miejsce a tak boje sie ze na dzis dzien nie ma nikogo,i zacznie sie testowanie jakisch przypadkow,co bron Boze w takim klubie jak Wisla byc nie moze,juz z bramkarzmi dostatecznie sie skomproitowalismy(uklony dla pana Kaziemskiego,dzieki bogu,ze nie ma glosu w sprawie doboru zawodnikow na inne pozcyje)
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując