Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2009, 01:54
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
To podobno temat o Ekstraklasie a nie o relacjach między kibicami i tym kto komu ma gratulować?

Co do Smudy - jedno wielkie lol2. Jestem tym tak zniesmaczony, że aż rozbawiony. Gdyby się podjął pracy u Pasiastych to straciłby u mnie resztki szacunku i to nie dlatego, że trenowałby lokalnego rywala, lecz klub, który poza tym, iż zaciekle walczy o spadek (w czym przeszkadzają mu ludki spod zielonego stolika) niczego innego nie osiąga.

Gdzie jest ambicja, hej Franek gdzie jest ambicja?
Resztki czego? Albo masz 5 lat albo nie pamiętaszjak po Wiśle poszedł do Legii. Smudzie sie tak dokręca że żal o nim wspominać. Gość czeka na kadrę, a nic nie osiągnął od chyba 4 lat. Ten pobyt w Poznaniu utwierdził go w przekonaniu że jest boskim treneiro.
A tak swoją drogą to ta sytuacja pokazuje że Skorża nie był do wymiany, pismaki wymyśliły Smudę w Wiśle ale że on na reprezentacje czeka, a teraz przyszedł Wojciechowski i co Smuda idzie do Warszawy?! Chyba Franiu czekał na telefon a ten coś nie dzwonił...
Ja mu życzę Cracovii. Niech tam idzie. Siebie warci.
Przyjdzie w czercu do Cafe Futbol i powie że mu Filipiak szrot dał to nic nie mógł zrobić.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując