Wyświetl pojedynczy post
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2009, 18:33
tranceaddict napisał(a):Wyświetl post
Chess jaki masz 9000, ja kiedys w to grywalem ale komp czasem z deka dlugo myslal wiec nie grywam w nia, plus nowy komp wiec i gry jeszcze nie wgralem na nia. Jakos Starcrafty mnie nie pociagaja, zadna jakos z tych gier mnie az tak nie fascynuje. Wow tez nie gralem oprocz Warcrap 2
Ma ktos do sciagniecia moze Homeworld, wiem gra stara jak swiat, ale pamietam ja lata temu i byla/jest jedno z niewielu gier ktore nigdy do konca nie przeszedlem wiec chce sie jej zrewanzowac i ja skonczyc, dosc wysokie AI z tego co pamietam. Jakby ktos mial jakies linki do tej dzialajacej gry bede z gory wdzieczny
Mam 10.

Ogolnie to gry to rzecz gustu jednak nie wiem jak to Blizard robi ale sprawia ze gracze przywiazuja sie do tej marki i nie chca grac w nic poza ich produktami. WoW jest dla mnie najlepsza gra wszechczasow jesli chodzi o gry PC. W Diablo nigdy nie gralem dluzej niz 10 minut bo mnie zwyczajnie w swiecie znudzilo natomiast w 3 to zrobie wszystko by miec ten tytul. Tak samo SC2 mimo ze w jedynke gralem jakies 15 miut poniewaz braklo mi czasu na wiecej a po tych 15 minutach stwierdzilem ze mimo lat to jeden z najlepszych rtsow wszechczasow. Dwojka moim zdaniem bedzie jeszcze lepsza.

Homeworlda poszukaj na pebie.
Odpowiedz cytując