Wyświetl pojedynczy post
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2009, 13:25
Manager89 napisał(a):Wyświetl post
Zastanaw/iam sie po co w klubie nadaj mają zatrudnienie Bartosz Rosłoń, Łukasz Jarośiński, Paweł Zalewski a także obecnie wypożyczni Dariusz Trela, Bartłomiej Łapuszek czy Dawid Kubowicz. Najmłodszy z nich ma 20 lat a nawet nie otarł sie o I pierwszą drużyne Wisły... Za pół roku kończy się kontrakt Mauro Cantoro a za rok wygasają umowy Ilie Cebanu, Kondrata Gołosia i Mariusza Pawełka. Z tym ostatnim mimo wszystko należy podpisać nową umowę. Podwyżka należy sie Patrykowi Małeckiemu. Nowe umowy można zaproponować Junior'owi Diaz'owi, Marcelo, Jirsakowi.
Wymienieni przez Ciebie piłkarze, pewnie dlatego mają zatrudnienie bo klub sie zobowiązał do tego kontraktem. Aby pozbyć się zawodnika, trzeba wypłacić mu odszkodowanie, niewielu zgadza się zrezygnować z dobrej pensji, tak jak Niedzielan.
Przecież Marcelo i Diaz mają długie umowy(pięciu letnie?), niby po co mieliby proponować nowe umowy tym zawodnikom? Jeśli chodzi o Jirsaka, to przecież on nie zasłużył sobie niczym na dalszą grę w Wiśle. Choć jest już u nas dwa lata, to ciągle spisuje się poniżej oczekiwań. Przebudził się Łobodziński, to może czas na Tomka, a jeśli dalej będzie grał kaszane, to chyba cierpliwość Skorży, jego sztabu i Bednarza się skończy. Tylko kto go kupi, albo zaoferuje mu takie zarobki jak w Wiśle?
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując