Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2009, 16:34
Lysy napisał(a):Wyświetl post
A we mnie się gotuję jak czytam takie komentarze :/ Znaleźliście sobie kozła ofiarnego i jeździcie po nim jak po burej suce. Owszem sam nie uważam Mariusza za wybitnego bramkarza, zdaje sobie sprawę, że często popełnia proste błędy i nie potrafi bronić rzutów karnych, ale to tylko człowiek! Wierzę, że stać go na więcej i nie zapomniał jak się broni...

Moze i bym sie z toba zgodzil ,ale przypomnij sobie jak Pawelek bronil swego czasu w Odrze i potem u nas jak dostawal szanse.

Dzis nic nie robienie z takim asem jak Kazmierski(i bylym Legionista,co mi sie tez nie podoba,a co to nie ma innych trenerow bramkarzy chcoby w Krakowie,ze musmy utrzymywac byłego Legioniste),doprowadzilo do sytuacjii ze Mariusz jest totalnie rozkojarzony i ,nieskoncentrowany.Te kiksy z Ruchem i Lubiem to nieprzypadki.Niewyobrazam sobie zeby takie bledy popelnil np Mucha czy Kasprzik.Dla Kazimierskiego to jednak normalnosc,ale jaki fachowiec taki warsztat.

Zeby Pawelek mogl sie dalej rozwijac trzeba pozbyc sie Kazimerskiego i sporowadzic mu konkurenta.Bo juz mam przed oczami kolejny farfocel w kolejnym meczu...
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując