Wyświetl pojedynczy post
Ikki
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2009, 14:50
Od czegoś zacząć trzeba. Jak oni podniosą poziom i prestiż (dziwnie brzmi) naszej kadry to czemu nie. Wiadomo nie można popadać w skrajność i wyszukiwać zawodnik, których nie wiadomo, które pokolenie pochodziło z Polski. Lecz akurat francuski zaciąg sam się stara o polski paszport, to mimo wszystko o czymś świadczy.
Zgadzam się, że trzeba szukać młodych perełek, lecz czy w obecnych czasach przy takim poziomie kadry będą oni chcieli grać dla Polski mając w perspektywie grę w lepszej piłkarsko reprezentacji o wysokie cele? Widzimy co się stało z Tyrałą (wszystko jeszcze przed nim, lecz wielka była już nadzieja NIEMIECKIEJ piłki, gra teraz w rezerwach...), ciekaw jestem, jakby to wyglądało jakby nie zgodził się grać dla Polski. Nie doszukuję się teorii spiskowych, tylko daje to trochę do myślenia.
Dlatego kolejne talenty trzeba jakoś przekonać, bo obecnych czasach trudno powoływać się tylko na miłość do Ojczyzny (niestety);/ Choć to powinno być najważniejsze. Takie czasy;( Więc trzeba tych zawodników jakoś przekonać, i dlatego na początku napisałem o prestiżu kadry.
Takie podejście mi się bardzo nie podoba, lecz chyba takie są realia;/
Odpowiedz cytując