kibic sukcesu 2007 napisał(a):

A tak swoją drogą, Zieliński ma na razie lepsze wyniki niż Franz.
Wiem, że za wcześnie na jakiekolwiek podsumowania, ale początek ma niezły.
|
Słuchałem wywiadu z Zielińskim,bo czytać wypowiedzi nie ma sensu,gdyż w większości są przekręcane. Facet wie co mówi, sprawia wrażenie takiego co wie co robi. Na pewno wiedzą merytoryczną przewyższa Smudę, poza tym ma większy zasięg myślowy

. Widzi i wyciąga wnioski. Smuda to jeszcze przykład trenera co wszystko robi na nos, starej daty mimo wszytko. Nic nowego żadnej drużynie dać nie może, poza tym,ze każde im zapierdalać.
Taktycznie to facet leży.
Co do ligi. Ciekawe jest to,że mało jest zespołów, które wyglądają na takie,które mogą urwać punkty Nam, Legii i Amice. Widać,że potencjał w/w drużyn jest dużo większy od średniej ligowej,i tak naprawdę to jedyne straty punktów będą wynikały tylko z problemów pierwszej trójki. Lechią nie ma się co za bardzo przejmować, choć nie wykluczam,że może zająć miejsce Sląska,przy czym Polonia Bytom też coś może w czubie być. Reszta do golenia.
I mam nadzieje,że w końcu Odra zleci, bo ****a liga traci poprzez takie wiejskie klimaty.no i jak do tego dodamy nędzę z Kałuży to w ogóle dramat.