Jaroo1 napisał(a):

Wisła jest w formie a GKS jak widac bez niej. Mysle ze jak chłopaki beda chcieli to spokojnie moga wypunktowac rywala! Oby było chociaz te 3 tys Wislakow, ale kurcze zobaczcie jak to jest. Jakby Wisła gromiła, grała pieknie wiecej meczow to i wiecej ludzi by pojechąło na mecz, a tak to po wymeczonych zwyciestwach mało kto chce jechac na mecz zeby zobaczyc słabe widowisko, bo fanatyk to fanatyk, pojedzie nawet na mec zjakby miał go z zamknietymi oczami ogladac hehe ale wiekszosc kibicow to pikniki i oni chca zobaczyc widowisko sportowe
|
Czyli powinno być dużo osob bo niebyło w tym sezonie wymęczonego zwycięstwa Wisły;]
co do meczu GKS ma formę naprawdę marną i trzeba to dobrze wykorzystać, tym bardziej że nasi rywale do mistrzostwa mają mecze u siebie, Legia z Cracovia a Lech z Polonią ( odchodzac od tematu, to jak Smuda przejmie Polonie to może się róźnie potoczyć. Na pewno będzie baaardzo ciekawie). Niemożna sobie pozwolić na stratę punktów, a bramek musimy strzelić też jak najwięcej. Ja osobiście licze na pierwszy mecz w którym główną rolę odegra Kirm z Brożkiem po których spodziewałem się więcej na początku. Ale jestem spokojny że kwestią czasu jest ich b. dobra gra.
"Smuda zgrywa kozaka, a zgodził się objąć Polonię dopiero po meczu z Lechem. Ejże, "Franz"..."
moja pomyłka, sorry.