Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2009, 08:08
z moich obserwacji wynika ze lepiej obstawiac ze 3 max 4 mecze niz wiecej Teraz jest tyle niespodzianek ze głowa mała, kazdy moze z kazdym wygrac, zauwazyłem tez ze niewazne czy stawka 1.10 czy 1.80, i tak to 1.10 wtopi co jakis czas wiec moze zamiast 4 1.10 dawania na kupon to dac jedno 1.80.... Mysle ze lepiej tez obstawiac za wiekza stawke a mniej meczy, no bo jak ktos chce wygrac ze 100 zł to z tych 3-4 meczow ciezko tyle bedzie ugrac za np 3 zł
To c pisze to moze nie jest zbyt odkrywcze ale kurde taka prawda, w bukmacherce wazna jest konsekwencja. Ja teraz gram sposobem zwanym progresja i powoli sobie ciułam kase, i juz bym był na sporym plusie tylko... no wlasnie konsekwencja, mimo ze gram progresja (a tam sie obstawia po 2 meczyki, oby był kurs 2.0) to zawsze dla tego ryzyka, zeby sie poemocjonowac to wale za kilka zł kilka meczow, i oczywiscie w plecy Bo jak kurde pisałem ciagle jakies głupie niespodzianki ;/
I tak wlasnie dzisiaj stawiam taki kupon:

Girondins Bordeaux - RC Lens 1 1,45
OSC Lille - FC Lorient 1 1,65
KAA Gent - Yellow-Red KV Mechelen 1 1,45
CSKA Moscow - Amkar Perm 1 1,30
FC Zenit St Petersburg - Tom Tomsk 1 1,30
FK Austria Wien - SC Magna Wr Neustadt 1 1,50

Kurs 8.97
za 5 zł do wygrania 43.97 zł
Niby powinno wejsc ale oczywiscie jak zawsze jedna niepsodzianka bedzie i po ptokach. Najlepij byłoby to poparowac na 2 kupony i postawic za wieksza stawke, ale co jak kasy nie ma
Odpowiedz cytując