Wyświetl pojedynczy post
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2009, 23:39
Cieszy zwyciestwo i momentami naprawde niezla gra. Na wyroznienie zasluguje Malecki, ktory pierwszy i oby nie ostatni raz w swojej karierze, zdobyl dwa gole w jednym meczu. Podobala mi sie tez gra Alvareza. Widac ze Pablo technike ma na dobrym poziomie, a do tego jest dosc szybki i sprytny. Licze na wiecej takich wymiernych efektow z jego gry w ofensywie jak dzis.

Smuci natomiast nieporadnosc Kirma oraz postawa Pawla Brozka. O ile w przypadku Kirma mam nadzieje, ze to chwilowa niemoc zwiazana z okresem adaptacji, o tyle z Brozkiem problem jest zgola inny. Juz po sposobie jego poruszania widac, ze cos jest nie tak. Ewidentnie pilka stale przeszkadza mu w grze i 2 asysty w zaden sposob nie zmienia tego faktu. Szkoda, ze pomimo dogodnych sytuacji dzis znowu nic nie strzelil, bo wydawaloby sie, iz z takim rywalem jak Zaglebie pod nieobecnosc Stasiaka i Sretenovica, a do tego jeszcze ze slabiutkim Costa na boku, latwiej o gole w lidze juz nie bedzie. Dobrze przynajmniej, ze poki co facet sie nie zalamuje i pomimo tego, ze wiekszosc pilek zagrywal do graczy z Lubina, to jednak staral sie do konca walczyc i wycofywac po pilke. W kazdym razie Brozek tak slaby nie byl wg mnie nawet za czasow Petrescu/Nawalki.
Odpowiedz cytując