Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2009, 19:14
-gratulacje dla Lechii
-super ze Cracovia przegrała takw ysoko, niech przegra 30 meczow w tym sezonie i idzie tam gdzie powinna grac w tym sezonie
- szkoda ze za tydzien Wisła nie gra z Cracovia, zapewne bysmy wygrali i pieknie by Cracovia dostała 3 mecze pod rzad od Wielkiej Trójcy heheh
-nie ma sie co smiac z Cracovii, taki jest futbol, kibice Cracovii mowili ze Wisła skompromitowała sie z Levadia?! No to teraz maja swoja komrpomitacje w meczu u siebie z zespołem ktory szczesliwie w tamtym sezonie utrzymał sie w lidze, rozumiem jakby z Lechem przegrali tak wysoko to az by takie dziwne nie było ale 2:6 z Lechia to jest niewatpliwie kompromitacja
-kazdy sie smiał z Wisły i kazdego spotka predzej czy pozniej kompromitacja bo to jest sport i nie da sie tylko wyrgywac, zawsze sa wygrane i porazki, w 2 rundzie kw LM trafiło na nas, teraz trafiło na Cracovie, wczoraj Lech z Norwegami 1:2, co prawda to nie kompromitacja ale jak dla mnie to sie oni mocno osmieszyli, Legia tez sie smiała? No to wczoraj powinni wygrac a mimo to pechowo 2:2 i adios, taki jest sport i juz, to co wczoraj mowilem nie ma sie co naigrywac z przegranych bo nas tez czeka jeszcze niejedna porazka...
-co do meczu Zagłebie- Wisła piekny tadionik, nie jakis wielki ale piekny, kamaralny, estetyczny. Przypomina mi obiekt Korony, tez fajjny stadionik akurat odpowiedni dla takiego zepsolu Ekstraklasy ktory nie walczy co rok o gre w pucharach tylko swoim stadionem upieksza nam mecze ligowe
-brawo Marcelo choc gol ze spalonego hehe, ale sedzia miał ciekzo zauwazyc bo tam był taki gąszcz Wislakow na spalonym ze pewnie arbiter myslał ze Marcelo wyłaniał sie z tyłu, jednak jaks ie okazało on tez był na spalonym ale co z tego 0:1!!!
Odpowiedz cytując