Wyświetl pojedynczy post
FajQ
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2009, 18:15
Cytat:
. W ogóle Angielskie stadiony podobają mi się najbardziej. I nasz będzie bardzo podobny, wystarczy tylko złączyć ten dach i będzie zajebiście to wyglądać. Narożniki będą ok, szpar między dachami a trybunami (jak jest na Koronie, Zagłębiu, a będzie na Legii) nie ma , także stadion będzie zamknięty, super akustyka i tym samym super petarda dopingowa (jedyny - to okrąglak) .E.
Mam takie samo zdanie.Zawsze podobały mi się angielskie stadionu z prostym dachem i trybunami prostymi.Nasz będzie miał coś z anglika i bardzo mnie to cieszy.Szkoda trochę że jest okrąglak ale i tak uważam że stadion będzie super.Wbrew pozorom na angielskich stadionach trybuny wcale nie są tak blisko jak się wydaję.Oczywiście wiadomo że jest blisko ale znowu bez przesady.Ja się ciesze z tego stadionu i cieszę się że stadion nie jest przekombinowany np Lecha który wygląda jak pieczarka.
Nie wiem jak wam ale mi np stadion Lecha,Legii, Korony,Zagłebia średnio się podobają.Z tych nowo budowanych to Cracovii jest całkiem ładny, też taki angielski.Co do połączenia dachów rzeczywiście było by to fajne rozwiązanie i fajnie gdyby weszło w życie, stadion nabrałby spójności ale bez połączeń i tak prezentuję się według mnie super.
Odpowiedz cytując