Wyświetl pojedynczy post
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2009, 17:58
Odetniesz dach i dołozysz?

nic nie trzeba dokładać, wystarczy złączyć dachy trybun i gra. to żaden problem.. tzn problemem będzie dla osób odpowiedzialnych za budowę, a osoby z klubu też raczej mają wypchane na to jak to będzie wyglądać.
troche chęci a wszystko da się zrobić. Nie są to duże koszty czy też pracochłonne.. a można tym rozwiązaniem dużo zyskać, od braku wpychającego się róznego rodzaju gówna z nieba po dużo lepszy wygląd stadionu.

takie rozwiązania jak jedne z trybun są wyzsze od pozostałych są na wielu stadionach, także na Chelsea czy Manchesterze United (celowo dla przykładu podałem stadiony najlepszych druzyn świata bo ktoś bredził że to jakieś dziwactwo... , wręcz przeciwnie, fajnie to wygląda). W ogóle Angielskie stadiony podobają mi się najbardziej. I nasz będzie bardzo podobny, wystarczy tylko złączyć ten dach i będzie zajebiście to wyglądać. Narożniki będą ok, szpar między dachami a trybunami (jak jest na Koronie, Zagłębiu, a będzie na Legii) nie ma , także stadion będzie zamknięty, super akustyka i tym samym super petarda dopingowa (jedyny - to okrąglak) . Co do ogległości to w ogóle jej się nie odczuje.. przynajmniej jeśli o mnie chodzi bo skoro jestem na samym dole D i mam wrażenie jakbym bramkarza miał na wyciągniecie ręki to nie powinno być problemu i z C & A/B tym bardziej że tam nie będzie płotów (które zresztą mam nadzieje zlikwidują z D & E.), murawa będzie obnizona a kąt nachylenia nowych trybun będzie lepszy aniżeli miało to miejsce za czasów starych trybun .
Ostatnio edytowane przez aNouc : 07.08.2009 o godz. 18:08.
Odpowiedz cytując