wolfy napisał(a):

Po prostu nie rozumiem, po co nabijasz posty takim pustoslowiem. Kilka osób zwracało Ci już na to uwagę, a ty nadal wrzucasz tutaj jakieś bzdury. Masz nas wszystkich za idiotów? Myślisz, ze ktoś nie umie liczyć i nie wie, ilu mamy w kadrze lewych obrońców? Albo - że nie mamy aktualnie żadnego napastnika w formie?
Problem w tym, że nie mamy też pieniędzy.
Ot i cała filozofia.
|
Filozofem to nie jesteś i nie zostaniesz (i dobrze, bo Sokrates pewnie by się w grobie przewrócił). Pieniądze to nie wszystko. Lewadia miała ich jeszcze mniej.
Zawsze możesz sobie nazywać bzdurami i pustosłowiem nawet najbardziej oczywiste prawdy w sporcie. I reagować alergicznie na ich widok nawet na forum. Wiadomo już, dlaczego "filozofia" takich jak Ty ciągle przegrywa i wiedzie do różnych Lewadi.
Skoro o liczeniu wspominasz - nie wiem, do ilu Ty liczyć umiesz (i nie mam ochoty się tego dowiadywać – zastrzel mnie!). Zarząd i RN jak widać jeszcze niedawno nie doliczyli się prawidłowo prawych obrońców i skutecznych napastników. Może brali korepetycje u Ciebie? Kalkulujecie równie trafnie. Coś więc tu może jest na rzeczy.
Pewnie, że klub nie grzeszy groszem. Jak wiele innych, mimo to postępujących inaczej niż u nas.
Aha i nie chciałbyś wiedzieć, za kogo Cię nam. Naprawdę. Więc lepiej nie pytaj. Nie pora i nie miejsce.