ciastek11 napisał(a):

|
Proponuje czytać ze zrozumieniem kolego ,przeczytaj jeszcze raz post mojego poprzednika a następnie mój, może coś ci się rozjaśni zanim zaczniesz krytykować.
|
Poprzednik pyta czy jest możliwe z architektonicznego punktu widzenia połączenie tych dachów po czym Ty mu odpowiadasz "owszem" wstawiasz zdanie podrzędne w przecinki i kontynuujesz "oraz nie wiem czy z technicznego punkt widzenia jest to wykonalne" więc jak dla mnie jest to w skrócie "tak,..., nie wiem" ale może źle rozumuję, no albo po prostu nie wyraziłeś dokładnie tego co chciałeś. Ew. wyjaśnij mi o co dokładnie Ci chodziło.
Proud napisał(a):

|
ironia? czy na serio piszesz? bo nie czaje....
|
Jak najbardziej serio piszę o wentylacji, a trawa była przykładem takim też trochę dla jaj i niesprawdzonym, gdzieś to wyczytałem a i z tego co pamiętam to tu też na forum była o tym mowa jak dach miał być całkowicie zasuwany ale np na stadionie Ajaxu ruch powietrza jest wywoływany sztucznie przez wentylatory. A innym przykładem odnośnie tego co pisałem wcześniej może być to że ciepło emitowane przez człowieka.