Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2009, 15:44
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
Hyh, miałem przeczucie, że tym razem trafimy kogoś bardzo mocnego. A tu taka niespodzianka. Co prawda szanse na awans są jak 1 do 1, ale lepsze to niż Galata, która jest nie do ogrania dla każdego polskiego zespołu. Łatwiej chyba byłoby zagrać nawet z Romą niż z Turkami.

Szkoda tego sezon u w pucharach, bo Lech, Legia i Wisła mogły parę punktów nabić, szczęście nam sprzyjało w losowaniach. A tak to w wersji optymistycznej może do 2,5 dojdziemy..
.......enie.
szkoda Ci Wisły i Legii ? Mi na Twoim miejscu szkoda by nie było, ale to moje zdanie.

Nabilibyśmy punktów dajmy na to i co dalej? Po **** te punkty, skoro nie zasługujemy.
Pokażmy wpierw że doroślismy do europejskiej piłki,a póki co to tydzien przed początkiem rozgrywek nie wiadomo co sie z ligą dzieje i kto w niej będzie grał.
4 drużyny, które grały w tym roku, maja aspiracje do gry w pucharach, ale taka Odra, to ona gra cały sezon tylko o utrzymanie i promocje piłkarzy!

Którego sezonu w pucharach nie szkoda? No którego?
Tak naprawde procz Lazio i Pao, to nie szkoda mi żadnego, bo aby grać w Europie trzeba mieć coś wiecej niż Mistrzostwo kraju i szczescia w losowaniu.
W tym sezonie byłem przekonany, że taką Levadie przejdziemy jak nic. Ale okazało sie że piłka w Europie idzie do przodu, a u nas do tyłu.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując