Jaroo1 napisał(a):

|
To jest wlasnie taka Polska mentalnoisc
|
Już ktoś wcześnie pisał.. więc powtórzę:
Ty myślisz że kibice Realu skaczą z radości gdy Barcelona wygrywa mecz za mecz w Lidzę Mistrzów?
Ty myślisz że gdy Manchester zdobywa Mistrzostwo Anglii to cała Anglia skacze z radochy włącznie z kibicami Chelsea czy Liverpoolu?
Tu nie chodzi o żaden kompleks itp bo Wisła wyłapała pechową wpadkę z Levadią, niektórzy muszą zrozumieć że nie każdy chodzący na Reymonta (Bułgarską, Konwiktorską czy Łazienkowską) to typowy fan Football Manager'a dla którego piłka nożna to jedynie typowanie składu, taktyka i kopiowanie na internet wypowiedzi gazety FAKT. Tłumaczyć tego nie ma sensu raczej bo i tak każdy po swojemu do tego podchodzi.
ale dla przykładu,
mi osobiście wisi czy ktoś się smieje z poziomu piłki nożnej w Polsce, 5 liter robię na jakieś rankingi, na to że nic nie gramy w europie itp.. bo już dawno z tego wyrosłem, a Poznaniacy, Legia czy Polonia to moi wrogowowie i tak będzie do końca moich dni. Liczy się tylko Wisła.
i wielu ma podobnie jak ja.. i na tym zakończmy ranking na tych co życzą im sukcesu i na tych co im kłody pod nogi wpychają bo się nie przegadamy.