RAFi89 napisał(a):

Właśnie polska mentalność jest taka że my nawet swoich lubimy zbesztać, i jeśli tylko komuś coś się uda to od razu znajdą się osoby które będą miały jakieś ale. Z czego tu się cieszyć, że polskie zespoły lane są w europie już praktycznie przez wszystkich.
Nie mówię że trzeba im kibicować, tak naprawdę lata mi to jaki wynik osiągną. Tylko po co robić euforie z tego że przegrywają 0:2, tak naprawdę niektórzy chyba mają problem z tym że oni mogą zagrać dalej a my już odpadliśmy. Wygrali pierwszy mecz 6:1 więc teraz mogą sobie pozwolić na stratę nawet 5 bramek, awans to awans.
|
Ale mi wcale nie o to chodzi
Nie interesuje mnie Amika ,Legia czy Polonia -wiszą mi te kluby ,ich problemy czy cokolwiek innego.
Tymbardziej wiszą mi ich wyniki w Europie ,bo nic z tego Wisla miec nie bedzie ,moze jak ktos juz wspomnial pol punkta do rankingu.
Legia gra dzis jako Legia z Broendby ,nie w barwach biało-czerwonych ,tylko zielono-,bialo -czerwonych.Gra wiec dla siebie i swoj sukces.Swoja slawe i kase dla klubu.
Jesli wiec ktos kibicuje takiej Legii bo uwaza ze gra "dla Polski" to niech kibicuje,Co mi dotego.
Byle ktos nie robil z siebie pajaca ,i przez caly rok wyzwał Legionistow czy innych Amikowców a dzis trzymal za nich kiciuki
komiczne to mi sie wydaje,badzmy powazni.