Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2009, 16:54
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Pytanie do Legionistów. Czy waszym zdaniem Rzeźniczak, Komorowski i Perejro zasługują na gre w reprze? Nie oglądam Legii na bierząco ale... Rzeźniczak w moim odczuciu zawsze był ch**owy. O Komorowskim usłyszałem dopiero jak do was przyszedł, oglądałem kilka jego meczy i grał dość przeciętnie, no i Perejro który ostatnio przegrał walke w składzie z Iwańskim i Gizą(!). I właśnie Iwańskiego mi w kadrze brakuje.

.
podzielam zdanie killzone co do Rzezniczaka. Jeszcze rok czy dwa lata temu to była taka ****eczka, jedno dotknięcie i się przewracał. A teraz wyrobił się i to bardzo. Nie na darmo napływają za niego oferty do Legii (i to realne jak np z St.Etienne czy Sochaux- potwierdzone przez klub a nie jakieś spekulacje medialne).

Komorowski? Ciężko stwierdzić, wydaje mi się, że jednak kadra to dla niego za wysokie progi. Nie zawsze wygrywa rywalizacje z Kiełbowiczem, a to duzo o nim mówi.

Zaś co do Rogera. On w Legii ostatnio gra słabo (chociaż w sparingach jak mu się chciało, to błyszczał) bo mu się już za bardzo nie chce. W kadrze to co innego, tam chce się pokazać i gra o poziom lepiej niż w klubie.

Mi brakuje Kokoszki. Gdy nie miał miejsca w składzie Wisły, to go Leo powoływał, a teraz gdy robi furore w Empoli, to jest olewany. Czyżby jakieś interesy Leo przy promocji tego zawodnika? (Kokoszka nie ma chyba teraz kontuzji?)

FredzIo Owszem, mają grać najlepsi. Ale Dudek w tej chwili tym najlepszym nie jest, więc nie rozumiem po co on w reprezentacji? Jak już wspomniałem, widziałem wszystkie spotkania Realu w presezonie (interesuję się jak grają, jako fan Barcy) i Jerzy niczym nie zachwycał. A jeśli mamy do wyboru młodszego bramkarza, który ma umiejętności i takiego dudka, to dla mnie wszystko jasne, stawiam na tego pierwszego, który i tak będzie zmiennikiem Boruca.
Odpowiedz cytując