Kamson napisał(a):

Pytanie do Legionistów. Czy waszym zdaniem Rzeźniczak, Komorowski i Perejro zasługują na gre w reprze? Nie oglądam Legii na bierząco ale... Rzeźniczak w moim odczuciu zawsze był ch**owy. O Komorowskim usłyszałem dopiero jak do was przyszedł, oglądałem kilka jego meczy i grał dość przeciętnie, no i Perejro który ostatnio przegrał walke w składzie z Iwańskim i Gizą(!). I właśnie Iwańskiego mi w kadrze brakuje.
|
Rzezniczak sie wyrobil w ciagu ostatniego roku, sam go za takiego jak Ty uznawalem, ale powoli sie do niego przekonuje i jakos mnie jego powolanie nie dziwi. Zasluzyl sobie. Dziwi mnie wasza niechec do niego ze niby kiepski i w ogole, a chcielibyscie Piotrka(?) Brozka ktory jest na takim samym poziomie moim zdaniem.
Komorowski, chyba jednak powolania na wyrost, mial pare solidnych wystepow ale nic pozatym.
Roker nim nie zacznie grac tak jak potrafi nie powinien grac w reprezentacji. Nie moze byc tak ze w Legii bedzie walil w chu...a, bo i tak bedzie powolany. Nie grasz w klubie nie grasz z orzelkiem na piersi... proste.