Wyświetl pojedynczy post
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2009, 21:40
skeba napisał(a):Wyświetl post
Kiks z Lechią Gdańsk, ostatnia bramka niezaliczona, ale ewidentny błąd w meczu z Ruchem Chorzów.
W każdym spotkaniu masz masę kiksów. Oglądam kazdy mecz Wisły w lidze i powiem CI, że przypomina mi się Piekutowski. Pawełek co dostanie piłkę to zamiast kopnąć do góry to kopie płasko na tzw. pałę i zawsze przejmuję piłkę obroncy druzyny przeciwnej.
ale mówię o bramkach zawalonych, nie o kiksach bez konsekwencji. Chodzi o to ile meczy nam przegrał.Sam mam palpitacje serca nie raz przez Mariusza.Wybicia ma fatalne, ale na razie na Jego szczęście żadne z nich nie zakończyło się golem dla przeciwnika.

skeba napisał(a):Wyświetl post
Wisła Kraków 4;1 Cracovia - Ewidentny błąd.
Totenham - Wisła Kraków, 2 bramka dla Anglików
WIsla Kraków 21 Cracovia bramka Kuliga Sezpm 2007/2008
Wisla Krakow 1;4 Lech Poznan ( 1 bramka - zawinił, 3 bramka - również
Gornik Zabrze 1;1 Wisłą Krakow (Bramka Pitrego)
Slask Wroclaw 2;1 Wisla Krakow (Bramka MIly)

z tymi kiksami się zgadzam.

w derbach każdy bramkarz wychodzi na ta odległość w czasie gry, aby skrócić pole gry. A że Sasinowi wyszedł przypadkowy lob, to nie Jego wina. Bo na pewno nie mierzył.

z TT dla mnie to był błąd obrony, a nie Pawełka.

z Górnikem rówinież mocno przypadkowy strzał. Mało który bramkarz wybiłby tą piłkę. Dostał za kołnierz, ale nie był źle ustawiony, po prostu fart Pitrego.

kuba16 napisał(a):Wyświetl post
dodam do tego mecz z Legia przegrany 1:2, z Levadia na wyjezdzie, choc u siebie tez mozna sie doczepic, to tak na szybko. zapewne 5 kikosow zobaczymy w tej rundzie
z Legią też mocno naciągany ten błąd. Z Levadią się zgadzam.

Arapaho napisał(a):Wyświetl post
no widzisz nawet nie zdążyłem Ci odpisać...
mi nie chodzi o to, by bronić Mariusza, ale pomimo jego wielu złych momentów, kiksów, nie możemy powiedzieć że zawala nam mecze. Dla mnie jego złe interwencje miały skutki w wynikach ze Śląskiem, Lechem, Levadią i może z Cracovią w sezonie 07/08. Po porstu wkurza mnie ciągłe krytykowanie Pawełka za wszystkie niedole i problemy Wisły. A blędy zdarzają się najlepszym bramkarzom Świata, nie wspominając o takich pokroju Boruca czy Kuszczaka, jakby nie było reprezentacyjni bramkarze.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.