Bramkarze: Artur Boruc (Celtic Glasgow), Łukasz Załuska (Celtic Glasgow)
Widać, że Leo kocha Celtic. Ja jednak dałbym kolejną szansę Dudkowi, który nieźle broni w sparingach. Kolejni kandydat do gry w S-Kadrze, to Tomek Kuszczak.
Obrońcy: Marcin Wasilewski (Anderlecht), Jakub Rzeźniczak (Legia Warszawa), Michał Żewłakow (Olympiakos Pireus), Tomasz Jodłowiec (Polonia Warszawa), Bartosz Bosacki (Lech Poznań), Marcin Komorowski (Legia Warszawa)
Wasilewski może być. Rzeźniczak?! Komorowski?! Co oni tu robią? Podobno nasza Ekstraklasa słaba jest, a oni nawet tam nie mogą się przebić... Żewłakow już stary, można następcy szukać, ale...lepszy on niż Polczak

Jodłowiec raczej na rezerwę, Bosacki też nie jest pewnym punktem obrony. Chyba Leo che przetestowac bramkarzy

Brakuje Głowy, Baszcza, Piotrka Brożka.
Pomocnicy: Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Dariusz Dudka (Auxerre), Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Jacek Krzynówek (Hannover 96), Wojciech Łobodziński (Wisła Kraków), Rafał Murawski (Rubin Kazań), Roger Guerreiro (Legia Warszawa), Ludovic Obraniak (Lille OSC), Jakub Wilk (Lech Poznań)
Coś mało tych Polaków. Roger won! Obraniak chociaż korzenie ma poslkie

Krzynówek stary, Łobo wiadomo. Za Wilka wolałbym już Peszkę. Przydałby sie Małecki, a Zieńczuk jest chyba mimo wszystko lepszym piłkarzem od Krzynówka. Za Rogera dałbym Iwańskiego.
Napastnicy: Euzebiusz Smolarek (Racing Santander), Robert Lewandowski (Lech Poznań), Marek Saganowski (Southampton FC), Paweł Brożek (Wisła Kraków)
Saganowski? Czemu? Dlaczego? Jest Wichniarek chociażby. Ebi też siedzi na ławce, a w kadrze i tak gra.
W sumie to jestem dumny, że w ogóle podjąłem się oceny tych powołań. Zrobiłem to fatalnie, ale...wybór LEO!!!! był jeszcze gorszy