Wyświetl pojedynczy post
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2009, 15:00
co do kolekcjonowania różnych rzeczy,to na początku tradycyjnie obrazki z Donaldów,później piłkarze z cin cin,turbówki to wiadomo,puszki po napojach,karteczki do notesów (żeby się dziewczynom przypodobać ),samochodziki bburago.Pamiętam jak dorwałem swoją pierwszą piłkarską koszulkę replikę Milanu George Weah dałem za nią wtedy 50 zł co było kasą wielką,ale mam ją do dziś Z tym kolekcjonowaniem za młodu zostało mi do dziś bo teraz kolekcjonuje vlepki,bilety,programy itp rzeczy.Co do konsol,to pierwszą jaką miałem to był pegasus za pieniądze zarobione z chodzenia z szopką Granie w piłkę to wiadomo,gdzie się tylko dało i całymi dniami,i warto wierzyć w 4 listną koniczynkę bo kiedyś taką znalazłem i moim życzeniem były prawdziwe bramkarskie rękawice,i po latach się to spełniło

edit gumy Turbo przez pewien okres były podobno rakotwórcze ale miałem zaprzyjaźnioną panią w cukierence i ona mi te gumy dawała pudełkami za darmo i dzięki temu kolekcja się powiększała ,a gumy robiły za plastelinę lub trafiały od razu do kosza

no i jeszcze nieśmiertelna wata cukrowa czy to w wesołym miasteczku czy zoo...
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 05.08.2009 o godz. 15:05.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując