Wyświetl pojedynczy post
cezar1407
Junior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2009, 06:57
Dobra, panowie i panie powiem tak: Jak wielu kibicow liczylem ze po slawetnym LEVIADOVSKIM tygodniu nastapi jakas zmiana w grze.Juz nie oczekuje zmiany stylu bo to ciezko w tak krotkim czasie, natomiast oczekiwalem zmiany podejscia zawodnikow. Na milosc boska jak widze naszych bocznych obroncow ktorzy moze raz? moze dwa? razy wlaczyli sie w akcje oskrzydlajaca-ofensywna to mnie krew zalewa !!
Panie Skorza ja nie wiem jakie sa instrukcje w szatni, ale przeciez kazdy wie jak wyglada dzisiaj futbol w angli, hiszpani,niemczech - PRZECIEZ TAM CO DRUGA TRZECIA AKCJA OBRONCY SA POD POLEM KARNYM PRZECIWNIKA!! PRZEciez do cholery my gralismy z RUCHEM CHORZOW a nie z BARCELONA!! Z kim jak nie z takimi klubami cwiczyc ten staly element. Czy nawet sami zawodnicy nie maja ambicji wybic sie poza przecietnosc!!!Pitrek Brozek ma wszystko ku temu aby grac bardzo ofensywnie!! Ale mam rozumie ze albo MU SIE NIE CHCE, ALBO NIE MOZE.....
Po prostu cos niewytlumaczalnego dla mnie. Jak widze bocznych obroncow w klubach zachodnich to az sie same rece do oklaskow skladaja. A my u siebie ZACHOWAWCZO! SKORO TAKI RUCH GRA TYLKO NIEDZIELANEM Z PRZODu to dlaczego alvarez czy brozek nie mogl sie podlaczac w kazda akcje? Przeciez jest przewaga z tylu.Marcelo Glowa na Niedzielana wystarcza! Przeciez Tu Musi Trener zareagowac!!!
I prosze Was drodzy zawodnicy jak juz pojedziecie do tego Lubina pokazcie taki mecz jakby to byl dla Was mecz o zycie! Grajcie ofensywnie,pieknie a sytuacje same beda przychodzic!
Acha i nie sugerujcie sie wynikiem na Legii 4-0. Widzialem mecz Zaglebie do straty pierwszego gola gralo bardzo dobrze.Pozniej samoboj, potem akcja sam na sam zaglebia 2 slupki w jednej akcji i chwila pozniej 2-0 Legia i po meczu. Pamietacie 2004 rok? Nie? To ja Wam przypomne !! 1-7 WIKTORIA!!!
Dziekuje
Odpowiedz cytując