Wyświetl pojedynczy post
Waldi69
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.08.2009, 22:24
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
AMEN!
Dlaczego tu nikt nie zaproponuje konkretnego rozwiązania, projektu, pomysłu itp...Cały czas puste i powtarzające się slogany ubrane w 100 innych słów.
Szczególnie urzekł mnie egocentryczny ton "Lemura" To On,rozczarował się poziomem merytorycznym Urana, bo ten odważył się napisać, że naszym kopaczom nie chciało się kopać skórzanej kulki.On do przejścia drużyny grającej w półamatorskiej lidze napastnika za milon Euro i zaryzykował by krachem finansowym klubu, który istnieje już 103 lata....
Jak ja się cieszę, że klubem zarządzają odpowiedni ludzie, a nie wszystkowiedzący forumowi eksperci.
Pewnie, że tak. Niestety taka jest mentalność ludzka, że jak jest źle to najlepiej kopać leżącego, a nie zastanowić się na spokojnie dlaczego tak się stało i co najważniejsze jak to naprawić.
Ja owszem byłem załamany i wściekły na piłkarzy zaraz po meczu z Levedią, ale na drugi dzień już mi przeszło bo taka jest piłka. Nie zabrałem się (tak jak wielu) krytykową zarząd Wisły, trenera i piłkarzy czy Bodzia Ciupiała (pewne posty i na jego temat czytałem). Po prostu dałem im czas na naprawienie szkód i wierzę że i p. Bednarz i p. Wilczek i wreszcie p. Skorża to są odpowiedni ludzie do "naprawy" mocno już zachwianej Wisełki.
Trochę napisałem to w stylu jakbym ja był właścicielem, ale bardziej kumaci zrozumieją moje przesłanie, bo teraz skupmy się na wyjściu problemu jakim jest dziura budżetowa.
Wielka rola jest w tym i nasza, bo chodząc na mecze w sosnowcu nie tylko pomagać będziemy piłkarzom ale także będziemy zmniejszać koszty organizacji meczu, i tak łańcuch będzie się w pozytywną stronę ciągnął.
"...Równowaga ciała jest najważniejszą troską postawy gotowości..." Bruce Lee
Odpowiedz cytując